WAT IS DE BESTE REGISTRY CLEANER?

Het juiste antwoord op de vraag naar de beste registry cleaner fluctueert elk jaar. Vooral door de technologische vooruitgangen die worden geboekt.

beste registry cleanerToch, een andere factor die vaak niet wordt vermeld als het gaat om een goede registry cleaner is het volgende feit: in het Windows register kunnen zich allerlei kwaadaardige programma’s verstoppen. We praten dan over spyware, rootkit, keylogger, adware en andere malware varianten. Deze willen zich niet laten zien en gewoon stilletjes op de achtergrond werken zonder dat de gebruiker er iets van merkt. Nou, goed, er zijn natuurlijk altijd symptomen die wijzen op problemen, waaronder een plotseling traag werkende computer en een slechte internet verbinding. Terugkerende storende schermpjes met allerlei gekke aanbiedingen die elke keer weer plotseling verschijnen, kunnen ook duiden op de aanwezigheid van een adware programma die zich schuil houdt in het Windows register.

beste registry cleaner PCKeeper met antivirusVandaar dat de beste registry cleaner tegenwoordig het Windows register tevens  kan controleren op malware. In die zin spreken we niet meer over een klassieke registry cleaner, maar over een complete oplossing voor computer onderhoud en veiligheid. Goede voorbeelden van zulke programma’s zijn de Advanced System Optimizer en de PCKeeper. Beide zijn ontwikkeld door Microsoft Gold Vendors en hebben een goede reputatie opgebouwd.

Voor meer informatie:

  1. Kromtech PCKeeper Review
  2. Systweak Advanced System Optimizer Review

Voor andere relevante artikels en informatiebronnen over dit onderwerp kunt u zich wenden tot: