≡ Menu

Beste Internet Security Suites

Wat is tegenwoordig de beste internet security software?

De beste internet security kunt u krijgen door het investeren in een complete internet security suite van een bekend en erkend merk. Belangrijk hierbij is dat het merk en betreffende product onafhankelijk en wetenschappelijk getest is geworden. De meeste internet security software en standaard antivirus programma’s laten een hele hoop troep gewoon door. Vandaar dat het zaak is om alleen de best gesteste internet security software te kopen. De beste internet security suites zijn volgens ons de volgende:

1.NEW: PCKeeper + antivirus

2. Bitdefender Internet Security 2014

3. G Data Internet Security 2014

4. Comodo Internet Security 2014

5. Avast Internet Security 2014

6. Avira Internet Security 2014

7. Kaspersky Internet Security 2014

8. Norton Internet Security 2014

beste internet securityDe bovengenoemde internet security software merken zijn allemaal A-merken en zijn vele jaren achter elkaar door getest geworden door onafhankelijke organisaties zoals AV-Comparatives en AV-Test. Ze hebben altijd goed gescoord en zullen uw computer en Windows register beschermen tegen malware aanvallen. Door het klikken op een van de links van een product, zult u verder gaan naar een uitgebreide recensie. Onze voorkeur gaat uit naar de Bitdefender Internet Security software. Bitdefender is vaak als de beste internet security software uit de bus gekomen. Lees meer op  Bitdefender Internet Security software. Voor meer informatie over internet beveiling: advies over internet beveiliging. Tenslotte, vergeet niet het Windows register schoon te maken na een malware indicident.

{ 0 comments }

ESCROW OVEREENKOMST

Snap jij het nog? Een gebruiksaanwijzing voor eigendomsrecht van software

escrow overeenkomst Stel, je bent een intelligente freelanceprogrammeur met een gevestigde naam en je hebt een fantastische software ontwikkeld. Van software ontwikkelen weet je alles, maar het aan de man brengen van je nieuwe software is niet voor jou weggelegd. Je ‘people skills’ schieten je tekort. Gelukkig heb je een goede vriend die jouw software wel over de toonbank kan krijgen. Deze vriend is in wezen ook je opdrachtgever. Maar wat vaak gebeurt als je samenwerkt met iemand die je goed kent; jullie krijgen ruzie. De hamvraag is nu: ‘van wie is de software?’ Is de software van de programmeur of van degene die de software verkoopt, de opdrachtgever? Er zijn een aantal stappen die je kunt ondernemen om dit probleem te voorkomen.

Wat je ten eerste kunt doen is bepalen wie de auteursrechthebbende is. Je software kan worden beschermd door het auteursrecht als het – simpel gezegd – voldoende origineel is. Bij een beetje creatief geprogrammeerde broncode is dat al snel het geval. In het geval van het bovenstaande voorbeeld is de programmeur de auteursrechthebbende, omdat hij  degene is die de software heeft gecreëerd.

De volgende stap die dan genomen kan worden zodat de opdrachtgever de software kan gebruiken, is een softwarelicentie afsluiten. Een softwarelicentie is hetzelfde als een vergunning zodat je een software van iemand anders kunt gebruiken. Vaak wordt auteursrecht en eigendomsrecht (de softwarelicentie) nog over één kam geschoren, maar het zijn in feite twee totaal verschillende dingen. Om geharrewar over auteursrecht en gebruikersrecht helemaal van tafel te vegen is de derde en laatste optie de beste om je vriendschap te redden, namelijk een escrow-overeenkomst.

Wat is een escrow overeenkomst?

Een escrow-overeenkomst is een juridische overeenkomst, met als doel ervoor te zorgen dat het bedrijf van de opdrachtgever gebruik kan blijven maken van de software, zelfs als er iets gebeurt met (het bedrijf van) de programmeur. Dit gebeurt door de broncode van de door de opdrachtgever gebruikte software door een derde partij in bewaring te laten nemen, zijnde een escrow-bedrijf. Als de programmeur zich niet langer aan het contract houdt, door in het bovenstaande geval ruzie, dan heeft dit als gevolg dat de derde partij de broncode van de programmeur aan de opdrachtgever uitlevert. Op deze manier loopt niemand het risico op contractbreuk en de negatieve gevolgen die hieruit voortvloeien.

escrowDe escrow-regeling  zorgt er zo voor dat de belangen van alle partijen beschermd worden. Zodra de regeling is ondertekend door de twee vrienden (de eerste en tweede partij) en de afgevaardigde van het escrow-bedrijf (de derde partij), doet een verificatieconsultant de afgesproken verificatie, in dit geval de softwarebroncode, op het deposito. Door zijn specialistische kennis kan de consultant een grote verscheidenheid aan software toetsen. Nadat het materiaal gecheckt is, wordt deze gekopieerd en op twee verschillende beveiligde locaties in veilige kluizen opgeborgen. Een contactpersoon die de escrow-account beheert staat zowel voor, gedurende en na het deposito klaar voor de opdrachtgever.

Nu is een ruzie met een vriend natuurlijk niet de enigste reden om je product als freelancer of zzp-er veilig te stellen. Een escrow-overeenkomst kan in meerdere gevallen uitkomst bieden, bijvoorbeeld als je met een distributeur in zee wil gaan die meer zekerheid wil, voordat hij het product van een nieuwe speler in het veld op de markt wil brengen. In ieder geval is een escrow het overwegen waard, als je zeker wilt zijn dat je rechten gewaarborgd worden bij een zakelijke overeenkomst. En dat is een aantrekkelijk idee voor elke zelfstandige.

{ 0 comments }

Backup van Windows Register efficient?

Omdat het Windows register een cruciale rol speelt binnen het besturingssysteem moge het duidelijk zijn dat als het register beschadigd is, dat direct gevolgen heeft. Deze problemen lopen uit van een trage pc tot rare software en hardware fouten.

Backup windows register

Backup windows register

Als u denkt dat het Windows register beschadigd zou u graag het register willen herstellen of repareren. Het Windows register herstellen kan via een backup. Maar is het register herstellen via een backup ook wel zo praktisch?

Ten eerst moet er een backup van het register bestaan, met andere worden u moet een backup hebben van het register voordat de computer problemen vertoonde.  Zonder een backups valt er niets te herstellen.
De backup moet verder ook recent zijn anders loopt u het risico dat, op het moment dat u het register herstelt, programma’s die u onlangs heeft geïnstalleerd niet meer functioneren. Dit komt omdat elk programma tijdens het instaleren configuratie elementen opslaat in het Windows register. Als u een backup herstelt dan zullen deze elementen na het herstellen niet meer bestaan.

Het mag duidelijk zijn dat het herstellen van het Windows register via een backup makkelijker klinkt dan dat het is. Ik raad u ook aan om een registry cleaner te gebruiken, in het geval dat u computerproblemen wilt oplossen. Een registry cleaner bewerkt het  Windows register en analyseert het register op fouten. Schade wordt gerepareerd en nieuwe configuratie elementen worden niet verwijderd.

Omdat het  register opschonen een gevoelige operatie is maakt een registry cleaner altijd een backup voordat het register bewerkt wordt. Dit gebeurd automatisch u hoeft daar zelf niets voor te doen. Het herstellen van een backup van een registry cleaner is heel eenvoudig en de backups zijn altijd actueel.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: het register opschonen Register opschonen
Share
{ 0 comments }

Trage computer

Trage computer

Wat is de relatie tussen een vervuild register en een trage computer?
Zoals u weet speelt het Windows register een sleutelrol in het besturingssysteem.
In het Windows register worden alle configuraties van de computer opgeslagen. Je kunt het register het beste vergelijken met een bibliotheek. De boeken in de bibliotheek zijn verschillende configuraties.

Als u een programma installeert, wordt automatisch één of meerdere nieuwe configuratie(s) (één of meerdere nieuw(e) boek(en)) aangemaakt in het register (de bibliotheek).

Als een programma wordt opgestart vraagt het programma aan het register zijn configuraties. Deze configuratie moeten worden opgezocht in het register. U begrijpt dat hoe minder configuraties in het register, hoe sneller de configuratie gevonden kan worden.
Zijn er veel configuraties opgeslagen in het register, dan moet een programma langer wachten voordat het register de configuraties heeft gevonden. Het opstarten van programma’s duurt dus langer dan normaal en maakt de computer dus traag.

Een programma vraagt niet alleen naar zijn eigen configuraties. Het vraagt ook configuratie informatie op van Windows of van de hardware instellingen. Het register wordt dus intensief gebruikt en als het register niet optimaal functioneert, vertraagd dit de enorm de computer.

Het register opschonen is dan ook een belangrijke taak bij om overbodige configuratie elementen te verwijderen en om zo het register te optimaliseren. Het is een belangrijke taak bij opschonen van de computer. Voor meer informatie lees: PC opschonen advies.


Omdat het Windows register erg complex is én het nagaan welke configuratie element obsoleet is onbegonnen werk is, kunt u niet handmatig het register opschonen. Voor het opschonen van het register heeft u een speciaal programma nodig: een registry cleaner.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: het register opschonen Register opschonen
Share
 

Relatie tussen een trage computer en een vervuild register

{ 0 comments }

Het Windows Register is voor het eerst geïntroduceerd bij Windows 95. En zodoende heeft Windows XP, Vista en Windows 7 ook een register. Zoals u in veel artikels kunt lezen, speelt het register een belangrijke rol in het besturingssysteem van Microsoft. Alle systeem configuraties worden daar beheerd. De structuur van het register is nogal complex en is zelfs voor een computer expert moeilijk te doorgronden.

Register opschonen in windows 7Door de jaren heen en met elke nieuwe Windows versie is de basis structuur op sommige punten gewijzigd. Als u het register in Windows 7 zou bekijken dan ziet u dat het Windows register de zelfde basis structuur heeft als zijn voorgangers, waaronder Vista. Maar toch zijn er belangrijke verschillen, en zeker op het moment dat u het register wilt opschonen zijn deze verschillen van zeer belang.

Het register opschonen in Windows 7

Zoals u weet is het register een belangrijk maar heel gevoelig element in Windows. Dat geldt voor alle versies van het besturingssysteem van Microsoft. Het onderhouden van het register is voor al deze versie cruciaal om de computer snel te houden en om pc problemen te voorkomen.

Het register opschonen in Windows 7 kunt u doen met behulp van een registry cleaner. Een programma die instaat is om het register te bewerken. Maar het is belangrijk om te weten of de registry cleaner die u gebruikt ook het besturingssysteem support. Als u een registry cleaner heeft die gemaakt is voor Windows Vista en u heeft Windows 7 geïnstalleerd, dan zou het kunnen gebeuren dat tijdens het opschonen van het register in Windows 7 systeem configuratie elementen worden verwijderd. En dit kan leiden tot grote problemen, waaronder een trage computer of zelfs het volledig lam leggen van de computer.

Hoe weet u of uw registry cleaner is gemaakt voor Windows 7? Dat is eenvoudig!

Compatible met windows 7

Ondersteunt Windows 7

Op de website van de fabrikant wordt altijd de requirements of systeem eïssen aangegeven.
Hier wordt ook verteld voor welke Windows versie het product geschikt is.

Ook bestaat er een speciaal logo, uitgegeven door Microsoft. Dat aangeeft dat het product geschikt is voor Windows 7. Een goede registry cleaner zal trouwens alle Windows versie ondersteunen. Een goed voorbeeld is Registry Mechanic van Pc Tools.
Dit product is gemaakt voor alle Windows versie van Microsoft.

Voor meer informatie over het opschonen van uw computer lees ons artikel:

Tips voor het opschonen van de computer!

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: het register opschonen Register opschonen
Share
{ 1 comment }

Hoe kan het dat het Windows register vervuild wordt?

register opschonen van vervuilingWindows register vervuiling? Wat is het? Waardoor wordt het veroorzaakt en hoe kunnen we het oplossen? Deze vragen willen beantwoorden in dit artikel.

Als u een nieuwe computer heeft draait uw systeem als een zonnetje.  U hoeft niet lang te wachten voordat de computer is opgestart en het starten en gebruiken van programma’s gaat ook snel. Maar beetje bij beetje gaat de performance van de computer achteruit. In het begin merkt u het nog niet zo, maar op een gegeven moment wordt het merkbaar. Het opstarten van Windows duurt langer, de computer lijkt soms te hangen en er verschijnen af en toe foutmeldingen.

U besluit over te gaan tot actie! Harde schijf opschonen, programma’s die u niet meer gebruikt worden verwijderd en uw scant u systeem op de aanwezigheid met virussen.

Na een tijdje geeft u de moed op, wat u ook probeert de computer blijft traag en de fouten gaan niet weg. De enige optie waar u nog aan denkt is de computer volledig opnieuw te instaleren. Maar gelukkig is dat niet nodig! Het probleem zit hem namelijk in het Windows register! Deze moet ook onderhouden worden. U moet af en toe het register opschonen en repareren. Veel mensen weten dit niet en Microsoft levert ook geen enkel programma om deze onderhoudstaak uit te voeren. U kunt het register opschonen met behulp van een registry cleaner. Maar hoe zo opschonen? Wat vervuild het Windows register dan?

Het verwijden van programma’s en register vervuiling

Met de tijd installeert u steeds meer programma’s op uw computer. Elke keer als u een programma installeert wordt het Windows register aangepast. Elke keer weer worden er nieuwe applicatie specifieke configuratie elementen toegevoegd.
Het register neemt dus in omvang toe. Dit is op zich geen probleem, alleen moet u zich wel bedenken hoe meer elementen in het register, meer tijd heeft een programma nodig om benodigde configuratie elementen op te zoeken. De computer performance wordt er wel door beïnvloed, de computer wordt trager. Maar als u deze programma’s nodig heeft dan heeft u natuurlijk geen keus.

Het probleem zit hem meer in het verwijderen van programma’s die u niet meer gebruikt. Het de-installeren van software kan bijdragen aan een betere computer performance, maar heel veel programma’s (die we rustig kunnen classificeren als slechte kwaliteit) ruimen hun “rommel” niet op. En dan hebben we het niet alleen over bestanden die achter worden gelaten op de harde schijf. Ook specifieke configuratie elementen van het programma die u verwijderd worden niet opgeruimd. De omvang van het register neemt dus alleen maar toe. Als u niet het register een opschoon beurt geeft wordt u pc alleen maar langzamer.

Software van slechte kwaliteit en register beschadiging

Er is nog een ander probleem gerelateerd aan software. Deze problemen komen het vaakst voor bij programma’s van slechte kwaliteit of software ontwikkeld door hobbyisten.

Elk programma dat geïnstalleerd is op uw computer heeft toegang tot het register. Een programma kan configuratie elementen opvragen, elementen toevoegen maar ook bestaande elementen wijzigen. Als u een software programma heeft geïnstalleerd in uw computer die wat loopt te klooien in het register, kan het gebeuren dat deze software het register beschadigd. En een beschadigd Windows register leidt direct tot problemen! De PC opschonen en netjes in orde brengen zal nodig zijn.

Ik raad u dan ook aan om niet elk willekeurige tool van internet te downloaden en te instaleren op uw computer. Een programma hoeft geen virus te bevatten om uw systeem plat te leggen! Een programma die fouten maakt in het register is al voldoende. Daarom het register opschonen is ook hier belangrijk.

Virussen en register vervuiling / beschadiging

Een andere factor, namelijk virussen (reeds besproken in register opschonen van virussen), is een veel voorkomend oorzaak bij het ontstaan van register beschadiging.
Een virus kan net zoals elke ander programma het register wijzigen, wat in veel gevallen ook gebeurd. Deze wijzigingen worden nooit door een antivirus programma opgelost.
Daardoor zijn er veel mensen die nadat ze hun computer hebben verlost van virussen nog steeds last hebben van computer problemen.

Conclusie

Register opschonen en herstellenHet register kan op vele manieren vervuild of beschadigd worden. Het register opschonen is van essentieel belang om computer problemen op te lossen.

Terug naar boven Terug naar boven.
Terug naar startpagina: het register opschonen Register opschonen
Share
{ 0 comments }

Fatal error: Call to undefined function GetSalesLink() in C:\inetpub\registeropschonen.nl\wp-content\plugins\shortcode-exec-php\shortcode-exec-php-class.php(845) : eval()'d code on line 16